Dviračių Dalys

2020 naujo tipo diskiniai stabdžiai ratų 700C aero anglies T800&T700 dviračių kelių diskiniai stabdžiai aširačio

Rating
€522.34





Medžiaga: Toray T700 anglies pluošto

Modelis: AERO Serija

dydis: už 700C ratai su ratlankiais

Tipas: Kniedė, Skirta & Tubeless

Stebulės: Novatec D411/D412, šakotuvai, diskiniai stabdžiai, straigth traukti, už 142*12mm thru ašies

(priekiniai 24 skyles galinis 24 skyles)

Rim: 35/40/45/50/55/86mm gylio/25/27/28mm pločio 700C anglies ant ratlankio(24/24H) ( ne stabdymo paviršiaus)

Stipinai: Sapim CX-Ray stipinai (juoda)

Speneliai: Lieti spenelius(black/Red)

Svoris: 1354g+/-30g, 40mm gylis aširačio

1406g+/-30g už 45mm gylio aširačio

1430g+/-30g už 50mm gylis aširačio

1445g+/-30g už 55mm gylis aširačio

Kasetės įstaiga: Shimano 10/11s

Apima: ratlankio juostos, Per Ašies Pasinaudoti mūsų ratlankio

1. Aerodinaminis dizainas

2. Super Lengvas

3. Aukštos TG280℃

Kaip surinkti varantys?

1. ) Po jums padaryti užsakymą, prašome palikti žinutę apie rim apdaila, kuri kasetės įstaiga ir kurios spalvą norite toliau:

Apdaila: 3k matinis/3k blizgus/UD matinis

Kasetės įstaiga : shimano ar manieringas 9/10/11s

Spalva hub: juoda/ raudona/balta(pagal hub, galite pasirinkti)

Spalvos spenelių s : juoda/ raudona/ sidabrinė

Jeigu jums negali palikti jokios informacijos apie jūsų užsakymą, mes išsiųsti Anglies ratus su 3k matiniu paviršiumi su visais juodos spalvos ir shimano 9/10/11s.

Skirtumas tarp J lenkimo ir Tiesiai Traukti

1. ) Visi sklypai bus išsiųstas EMS, hongkong post oro sklypas ar Kinija paštu oro sklypas.Jei norite, DHL, "FEDEX" ir UPS, prašome susisiekti su mumis, kad mokėti papildomų išlaidų.

2. ) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą.Šie mokesčiai yra buyerrsquos atsakomybė.O jei turite bet kokių klausimų apie mokesčio, jūs galite susisiekti su mumis. 3. ) 2 Metų Garantija : siūlome aukštos kokybės ir išbandyti gaminius, 2 metų kokybės garantiją.Mes rekomenduojame, kad Rider ' s Max svoris yra mažesnis nei 110kg.Normaliomis jojimo, jei yra bet kokia žala ne dėl žmogiškųjų veiksnių produktai gali būti pakeisti. 4. ), Jei turite bet kurį klausimą, gavę prekes, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas, ir mes esame įsitikinę, kad jums bus patenkinti mūsų paslaugomis.

Mes siūlome jums mūsų aukštos kokybės ir klientų išbandytus gaminius.Mes turime kokybės garantija 2 metams .Normaliomis jojimo ,jei yra bet kokia žala ne dėl žmogiškųjų veiksnių produktai gali būti pakeisti iš jav.

Informacija apie garantinis laikotarpis :

1 žingsnis : Siųsti el. laišką pasakoja apie problemą produktus .Step2: nuotraukas arba vaizdo įrašus į mums parodyti problema .3 veiksmas: Mes analizės problema bazę, nuotraukų ar vaizdo įrašų .Step4: Patvirtinti problema ,suteikti sprendimo planą .

Pastaba: Produktai grįžti atgal į mus ir mūsų gamyklos apdaila testas : >Ji yra produktų kokybė problema , mes mokame visus mokesčius . >Patvirtinti, kad jis yra, nes žmogaus žalą , klientas turi sumokėti visus mokesčius .

Ši garantija netaikoma: * Normalaus dėvėjimosi ir plyšimo, bet kokią žalą, padarytą dėl nelaimingo atsitikimo, netinkamo naudojimo, aplaidumo, piktnaudžiavimo, arba stunt riding (veld baksnodamas, jojimo žemyn laiptais, ir panaši veikla). * Netinkamo surinkimo arba netinkamos priežiūros yra, kuriems netaikoma garantija

Esame profesionalus gamintojas anglies dviračių rėmai,ratai ir kitos dviračių dalys,ir mes pardavėjas, dėl alibaba daugiau nei 10 metų .

Mes skiriame save pateikti puikių produktų, kurių priimtiną kainą,taip pat galime garantuoti mūsų kokybės.Mes reikalaujame, Kokybė yra pirmas.

Klientų aptarnavimo yra mūsų prioritetas,mes pasiūlysime geriausias vežimą ir po pardavimo paslaugos jums.Mūsų tikslas-suteikti jums 100% pasitenkinimo.

Mūsų principas-tai:Kokybė-tai pirmiausia.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Taikoma Dviračių: Kelių Dviračiai
  • Rato Medžiaga: Anglies
  • Prekės Pavadinimas: IMUST
  • Kalbėjo Skylę: 24H(24H)
  • Stabdžių Sistema: Diskiniai Stabdžiai
  • Apdailos: Matinis
  • DYDIS: 700c
  • Modelio Numeris: SL varantys