body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Profesinės užsakymą įrankiai: reketas, jungtis yra skirta su reketu mechanizmas reguliuotisuspaudimo linija.Ji plieno žandikaulis su spalvotais užkoduotas eilutes apie jį.Jis yra raudonos 22-18AWG-DIN 0.5-1.0 mm; blue 16-14AWG-DIN 1.5 mm, 2,5 mm ir geltona 12-10 AWG-DIN 4-6 mm.Profesinės izoliuoti laidai terminalo jungtis reketas, ritės priemonė skirta AWG 22-10.

Puikių rezultatų: Tai viela curler yra pagamintas iš aukštos kokybės pramoninės klasės ir didelio stiprumo "chrome" kristalų, plieno.Ji yra gydomi juoda oksidacijos, rūdžių, korozijos ir kietumas hrc 55 ir gali būti naudojamas daugelį metų.Specialiai suprojektuoti ir tiksliai apdirbtais molars priglunda kartu.

Tikslumo reguliavimas: vielos jungtis presai rankena per visą reketas ciklą iki rankenos yra automatiškai paleistas.Laido jungtis gali būti nustatytas ratcheting įterpti laidai į laidus.

Reguliuojamas suspaudimas: Šis terminalas curler yra reketas, kuri reguliuoja fiksavimo stiprumas rankeną reguliavimas ratuku užtikrinti net garbanoti.

Šilumos susitraukianti terminalo išspaudžia rankena per visą ciklą iki rankenos yra automatiškai paleistas.Tiksli ratcheting mechanizmas užtikrins, kad visi jūsų garbanos turi tą pačią garbanoti jėga.Profesionalaus lygio garbanos užtikrinti, tvirtas, patvarus garbanos kiekvieną kartą.

Ši priemonė yra žvaigždė varantys koreguoti fiksavimo jėga (+) ir (-) rodikliai.Minuso (-) kryptimi užtikrinamas didesnis slėgis (atėmus slėgio), ir plius kryptimi (+) ir sumažina slėgį didesnį spaudimą.Yra rankenos atlaisvinimo svirtį ant apatinės rankenos.Kai juda link apkabos, svirtis įjungia atleidimo įtaiso ir atidaro nasrus.

Veikimo būdas:

1) Atidarykite įrankį visiškai nuspaudžiant rankena.Pabaigoje uždarytos insulto, reketas, prietaisas bus išleisti rankena ir įrankio bus atidaryta pavasarį.

2) terminalo į atitinkamus roll skyrių (atitikimo spalvos kodas terminalo izoliacija).

3) Turėti terminalo vietos ir švelniai išspausti priemonė, rankenos, kol reketas pakanka turėti terminalą.Nėra deformuoti linijos.

4) Įdėkite dryžuotas vielą į terminalo vamzdis, o varžtais laidas į vietą ir išspausti dirbti, kol reketas yra išleistas.Leidžia įrankį rankena atidaryti ir pašalinti riesta pabaigos.

Spalva: geltona + mėlyna + raudona + juoda

Medžiaga: plastikas + metalas

Dydis: ilgis apie 223mm

Pakuotės Turinys:

1 x Tiekėjas

700 x Terminalas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Prašymas: Multi Funkcinis
  • Tipas: Decrustation Replės
  • Savybės: Daugiafunkcinis
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tiekėjas Stilius: Europos
  • Modelio Numeris: Įrankiai
  • medžiaga: NERŪDIJANČIO PLIENO
  • Tvarkyti Stilius: Tiesiai